Woei!

Door Alle Hoeken van de Kamermuziek

Voor kinderen van 1 tot 4 jaar en hun (groot-)ouders

Woei! is een tekstloze voorstellingen waarin de kracht van de muziek en de vertelkunst van de beweging centraal staan. Woei! is een co-productie met het Festival 2 Turven Hoog, een kunstfestival voor de allerkleinsten (1 – 4 jaar) dat jaarlijks in Almere plaatsvindt, en met de Moving Academy of Performing Arts (MAPA).

In Woei! word je door drie muzikanten naar een warme wereld van adem en wind geblazen. Een wereld waar alleen de taal van de muziek wordt gesproken en waar elk briesje verandert in prachtige klanken: een zuchtje door je haar, het opblazen van een zwembandje en zelfs je papa die niest… Woei! prikkelt huid en haren, ogen en oren!

Woei! was reeds te zien in onder andere de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, TivoliVredenburg, het Zaantheater, Muziekgebouw aan het IJ, tijdens het Festival 2 Turven Hoog, in De Meervaart, Theater De Blauwe Kei, De Doelen, Theater De Kom, het Posthuis Theater, tijdens het Zeeland Nazomerfestival en in talloze andere theaters en (concert-)zalen.

In 2016 en 2017 trekt Alle Hoeken van de Kamermuziek met Woei! de landsgrenzen over. We houden u te zijner tijd op de hoogte!