Crowdfunding Wiegeling

Geslaagd!

Hoera! Dankzij alle fijne donaties kan het decor voor onze babyvoorstelling Wiegeling gemaakt worden. We zijn iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze crowdfunding enorm dankbaar.

Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 6 maanden t/m 6 jaar live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Op dit moment werken we aan Wiegeling, een unieke muziekvoorstelling voor het allerjongste publiek van 6 tot 18 maanden. We hebben scenograaf Theun Mosk gevraagd een wereld te creëren waarin de kinderen met hun (groot)ouders heerlijk kunnen deinen en soezelen.

Theun Mosk | Ruimtetijd ontwerpt werelden waar je onderdeel van wilt zijn. Theun is een veelgevraagd scenograaf en heeft werk gemaakt voor zowel nationale als internationale opera- en theatervoorstellingen, locatie-theater en tentoonstellingen. Zo was bijvoorbeeld de inrichting van Clara, de neushoorn (onlangs te zien in het Rijksmuseum) van zijn hand. Afgelopen jaar kozen de directie en het artistieke team van Oerol ervoor om de Joop Mulder Plak aan Theun uit te reiken als een erkenning van zijn permanent pionieren op het snijvlak van landschap, locatie, theater en scenografie.

Tijdens de muziekvoorstelling Wiegeling zal het publiek daadwerkelijk ín zijn decor zitten en het mogen aanraken. Met behulp van het bedrag dat is opgehaald met de crowdfunding gaat dat decor werkelijkheid worden!