Frisse Oren

Frisse Oren! Een nieuwe naam binnen de podiumkunsten maar tegelijkertijd is Frisse Oren ook een oude bekende…

Vanaf 1 januari 2021 gaan de spelers en de artistieke aanjagers van Wervelwind Ensemble, Koperkwintet KWIVR en Alle Hoeken van de Kamermuziek op in één nieuw collectief: Frisse Oren. Vanuit dezelfde doelstellingen, met dezelfde spelers en dezelfde professionaliteit. Zoals u dat van ons gewend bent, maar dan onder een nieuwe naam.

We zijn enorm blij en trots dat ons jarenlange pionierswerk in het maken van muziekvoorstellingen voor kinderen van 6 maanden tot en met 6 jaar oud is beloond met een 4-jarige ondersteuning door het Fonds Podiumkunsten. Dat betekent dat we ons de komende 4 jaar nóg verder kunnen ontwikkelen en verdiepen in het maken van poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen voor het allerleukste publiek van de wereld! En dat voelt tegelijkertijd als een waardevolle erkenning van onze overtuiging dat zeer jonge kinderen een serieus te nemen publiek zijn.

We kijken er naar uit om, samen met u, de harten van dit bijzondere, piepjonge publiek, te veroveren!

Anneke Wensink – artistiek leder Frisse Oren
Rudi van Hest – zakelijk leider Frisse Oren

Fonds Podiumkunsten: ‘De musici stralen tijdens de voorstellingen speelplezier en een grote affiniteit met de doelgroep uit.’