Strek genomineerd!

Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen: de voorstelling Strek is genomineerd voor een prestigieuze internationale muziekprijs! Strek is geselecteerd uit een groot aantal producties van over de hele wereld in de categorie: Best Small Ensemble en maakt daarmee kans een YAMaward* in de wacht te slepen. Wat een heerlijke opsteker na de ingewikkelde start die deze voorstelling heeft doorgemaakt door alle lockdowns en (daardoor) tot driemaal toe uitgestelde première.

Je kunt ons helpen!
Er is een mogelijkheid om Strek te helpen aan een award… vanaf dinsdag 21 september is het namelijk om op Strek te stemmen om zo kans te maken op de publieksprijs. Dat kan via deze site: YAMawards (en dan een beetje naar beneden scrollen).

Wanneer je je geregistreerd hebt kan je dagelijks tot en met 19 oktober meestemmen. Elke dag telt je stem opnieuw mee.

Namens het hele team van Strek: Alvast bedankt!

* The YAMawards are the international music awards that honour creativity and innovation in Young Audiences Music productions. Since the YAMawards launched in 2008 only the best of the best in Young Audiences Music productions have prevailed. The level of craft, depth of storytelling and passion inherent to each finalist and winner, a testament to what it takes to truly engage and inspire young minds.

Strek is een coproductie met festival 2Turvenhoog en gemaakt in nauwe samenwerking met the Moving Academy for Performing Arts (regie, Musicality of movement, vormgeving & lichtplan).