Brochure Frisse Oren 2023-2024

Nóg meer Frisse Oren!

Muziek vervoert, verbindt en vormt je als mens. Dat begint al bij het allereerste levensjaar. Vanuit die overtuiging maakt Frisse Oren theatrale muziekvoorstellin- gen voor kinderen van 6 maanden tot en met 6 jaar: verse muziek voor het jongste publiek!

Klik op de onderstaande foto om de brochure in te kijken:

Het nieuwe seizoen staat voor Frisse Oren in het teken van nieuwe wegen inslaan, inspirerende samenwerkingen en het ontwikkelen van een voorstelling voor de allerjongste doelgroep. Want alle kinderen, van baby af aan, genieten van muziek. Dus waarom wachten tot ze kunnen lopen en praten? Vandaar dat wij komend seizoen iets heel bijzonders brengen: een muziekvoorstelling voor kinderen van 6 tot en met 18 maanden! In een geborgen, bijzonder vormgegeven omgeving laten we ze kennismaken met prachtige muziek, uitgevoerd door ud, klarinet en zang. En zoals jullie van ons gewend zijn, valt er voor de volwassen begeleiders van het jongste publiek minstens zoveel te genieten.

Op veler verzoek gaan we de komende zomer ook weer buiten spelen! In een nieuwe en unieke samenwerking met circustheatergezelschap WIRWAR Producties brengen we een acrobatische muziekvoorstelling, geschikt voor festivals, openluchttheaters en op schoolpleinen.

In deze brochure staan in totaal vijf voorstellingen waarmee we het komende seizoen te boeken zijn, voor theaters, (taal)scholen, concertzalen, kinderdagverblijven, parken, buurtcentra, in het speciaal onderwijs en festivals. Met Wiegeling (0,5 +), Stapel (1+), Strek (2+), Luna (3+) en Hebbes (4+) heeft Frisse Oren alles in huis om alle kinderen van 6 maanden tot en met 6 jaar kennis
te laten maken met vers geschreven, live gespeelde muziek in een theatrale setting. Bovenal wil Frisse Oren het plezier overbrengen van het samen luisteren én maken van muziek!

Anneke Wensink
artistiek leider Frisse Oren

Rudi van Hest
zakelijk leider Frisse Oren