Wiegeling

Leeftijd: 6 t/m 18 maanden
Gezelschap: Frisse Oren

Een feest voor alle zintuigen

In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Spelers en publiek bevinden zich samen in het decor van bewegende abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken.
Een feest voor alle zintuigen waarin het heerlijk deinen en soezelen is.


Een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van de Syrische Jaber Fayad is het vertrekpunt voor Wiegeling. Ook hoor je in Jabers composities invloeden van muziek van over de hele wereld en van alle tijden terug. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je met een glimlach terugdenken aan plekken waar je zelf misschien nog nooit bent geweest. Ouder en kind hebben een eigen zitplek in dit decor, maar rondkruipen mag ook.

Muziek vervoert, voedt, verbindt en vormt je als mens. Dat begint niet bij 8 of bij 4 jaar, dat begint in het allereerste levensjaar. Vanuit die stellige overtuiging maakt Frisse Oren muziekvoorstellingen voor kinderen van 6 maanden t/m 6 jaar. Het muzikale, het fysieke en het theatrale spel van Frisse Oren smelt samen tot een unieke vorm die de verbeelding en de verwondering bij de jonge kinderen prikkelt. Het geeft hen de ruimte om de poëzie van het moment te ervaren en hun eigen verhaal te creëren.

Makers van Wiegeling
Muziek: Jaber Fayad
Regie: Anneke Wensink
Scenografie: Theun Mosk | Ruimtetijd

Uitvoerenden Frisse Oren
Sterre Konijn: zang en duduk
Jaber Fayad: ud
Rudi van Hest: klarinet

Praktische informatie
geschikt voor kinderen van 6 t/m 18 maanden
duur: 40 minuten
Language No Problem

Contactgegevens
Anneke Wensink – Frisse Oren
tel. 0031 625058435
boekingen@frisseoren.nl
www.frisseoren.nl

Meer informatie over de voorstelling vindt u hier.